Föregående bild
Nästa bild

Villahiss - allt vanligare i svenska hem

Går du i tankarna att installera en villahiss i ditt hem? Då är du inte ensam. Tack vare ny teknikutveckling i kombination med lägre kostnader kan vi idag se att villahissar blir allt vanligare i de svenska hemmen.

En trend som är här för att stanna

Den tekniska utvecklingen för villahissar blir alltmer avancerad. Existerande EU-direktiv gör att det ställs högre krav på nytillverkade villahissar. Tack vare faktorer som dessa är villahissar idag både säkrare och mer estetiskt tilltalande än någonsin. Detta tillsammans med ett bredare utbud på marknaden, gör att villahissar är en trend som fortsätter att växa och som är här för att stanna.

– Vi ser att villahissar blir alltmer vanliga i de svenska hemmen. Förr var det villa med pool, idag är det villa med hiss, säger Nils-Göran Pege, VD för det svenska hissföretaget thelift+.

En vanlig missuppfattning från många är att en villahiss är en lyxprodukt, att den kostar mycket pengar och att den tar lång tid att installera.

– I våra ögon är thelift+ inte en ren lyxprodukt. Våra hisslösningar har inte primärt lanserats mot ett utvalt prissegment eller mot en specifik målgrupp. Produkterna som vi erbjuder kan uppfattas som exklusiva för att de är moderna och utvecklade med ett särskilt designtänk. Vi vill vara nytänkande i marknaden och kunna erbjuda villahissar som är “lite bättre” och samtidigt till ett mer förmånligt pris, fortsätter Nils-Göran Pege.

Villahiss till kund i Östergötland

 

Att installera och montera en villahiss är allt som oftast en smidig process. Nyligen installerade thelift+ en villahiss till en kund i Östergötland. För villaägaren var det viktigt att hissen skulle karaktäriseras av stora glaspartier och att den skulle ge en elegant känsla i husets alla våningsplan. Det landade i en helt unik och skräddarsydd hisslösning.

Villaägaren valde en kombination av traditionellt samt svart glas, och valde sedan även att matcha rummets lister i samma färg som hissen. Det svarta glaset gav en känsla av exklusivitet, samtidigt som det gav insynsskydd.

Villan i Östergötland är idag installerad och hissen ger inte bara ett lyft av villans invändiga utseende, utan också en värdeökning av fastigheten.

– Våra olika hisskulörer möjliggör större frihet vid inredning. Utöver en funktionell villahiss i hemmet kan den därmed också ses som en elegant inredningsdetalj, säger Nils-Göran Pege.

Klicka här för att kontakta oss för en offertförfrågan.

 

Svensktillverkade villahissar

thelift+ utmanar den svenska hissmarknaden genom att erbjuda skräddarsydda hisslösningar till både privatpersoner och företag. Utbudet består av plattformshissar med många valmöjligheter för att matcha alla kunders behov. All produktion och utveckling av produkterna sker i Ljusdal, Hälsingland.

– Våra villahissar kännetecknas av en unik design, hög komfort och säkerhet. Att kunna erbjuda marknaden något helt nytt gör oss stolta att leverera villahissar till våra kunder, säger Nils-Göran Pege.

Glaslösningen är en ny dimension i thelifts produktsegment. En stor mängd tid och resurser har investerats i att optimera åkupplevelsen.

– Våra hissar består av ett unikt glassystem som saknar lister, där istället glasväggarna möts av varandra. Effekten av detta är att när man på långt håll ser hissen, så kan det liknas vid en glaspelare som elegant transporterar människor upp och ner. Detta är en ny dimension i vårt produktsegment som ger en unik känsla för de som färdas i hissen men även de som betraktar hissen på avstånd, säger Nils-Göran Pege.

5 egenskaper som kännetecknar villahissar från thelift+

Glaslösning: En unik aspekt med hissarna är glaslösningen som kommer med tunna lister.
Hög teknik: Villahissarna har stabil plattform som gör att hissen inte svajar. Hissens säkerhetsaspekt förstärks när flera personer färdas i hissen.
Ljudmiljö: Hissarnas ljudnivå uppgår till ca 30 dB vid körning. Hissen kan installeras i nära anslutning till exempelvis ett sovrum utan att personer störs av ljudnivån.
Soft-close dörrar: Dämpsystemet som hissarna är utrustade med ger mjuka och tysta dörrstängningar.
EMC-godkänd: Hissar från thelift+ är EMC-godkända i laboratorium. Effekten av EMC- säkrade hissar är att maskiner och produkter inte störs av elektroniken i hissen.

Om thelift+

thelift+ utmanar hissmarknaden genom att leverera skräddarsydda plattformshissar med ett tydligt fokus på design, inredning och komfort. Vi vänder oss mot de kvalitetsmedvetna som intresserar sig för teknologisk design och komfort, till ett attraktivt pris. Utveckling och tillverkning av våra produkter sker i Ljusdal, Hälsingland.

Klicka här för att kontakta oss för en offertförfrågan.

Kontakt

Telefon: +46 651-76 60 09
Email: info@thelift.se

© 2022 thelift+ Elevators Sweden AB – All Rights Reserved