Föregående bild
Nästa bild

Exklusiva hissar från Sverige tar plats i Porsches bilhallar


Svensktillverkade hissar från thelift+ tar plats i Porsche Center Linköping. Redan nu planeras framtida installationer för bilhallar där Porsche ska husera.

Porsche Center expanderar i Sverige och har gjort en storsatsning på elektrifieringen av fordon. I satsningen ingår även lokalerna och med sin exklusiva design, unika glaslösning, höga komfort och säkerhet föll valet av hissar på uppstickaren thelift+.

“Att förknippas med bilhallar som säljer Porsche är ett kvitto på att vi gör rätt”, säger Nils Göran Pege, VD på thelift+.

Klicka här för att kontakta oss för en offertförfrågan.

Beställaren får inte använda sig av vilken produkt som helst och det ställs höga krav på design, även i bilhallarna. Det är strikt att hissen bland annat måste följa en norm sett till utseendet invändigt och utvändigt, samt design av utsida och layout.

En avgörande faktor till att valet föll på thelift+ är de unika glaslösningar som företaget är ensam om på marknaden. Glaset i hissen saknar lister och kan istället beskrivas som “glas mot glas” vilket skapar en känsla som kan liknas vid en glaspelare som transporterar människor upp och ner.

“Vi är stolta över att kunna erbjuda en hisslösning till Porsche Center och ser fram emot fler framtida samarbeten”, säger Nils Göran Pege, VD på thelift+.

Samarbetet mellan thelift+ och hallbyggarna sträcker sig över flertalet projekt. Framöver planeras det ytterligare hisslösningar för bilhallar i fler delar av Sverige.

 Klicka här för att kontakta oss för en offertförfrågan.

Kort om Porsche Center

– Porsche Center marknadsför och saluför bilar från bilmärket Porsche i Sverige.

– Utöver bilförsäljningar erbjuder företaget service, tillbehör, reservdelar, reparationer, däckverkstad, däckhotell, vinterförvaring av Porsche samt bilvård.

Kort om thelift+

–  thelift+ erbjuder skräddarsydda plattformshissar med ett tydligt fokus på design.

– thelift+ levererar, monterar och installerar egentillverkade hissar samt utför service.

– Bolaget är verksamt i Ljusdal, Hälsingland och riktar sig till den europeiska och asiatiska hissmarknaden.

Kontakt

Telefon: +46 651-76 60 09
Email: info@thelift.se

© 2022 thelift+ Elevators Sweden AB – All Rights Reserved